OM FÖRETAGET

EduVelop bedriver verksamhet inom personal- och organisations-
utveckling, samt erbjuder psykoterapi.   Inom företag och organisationer handlar många uppdrag om utveckling av individer, grupper och organisationen. Det innebär allt från organisationsanalyser, att driva och genomföra förändringsarbeten, samt skapa förutsättningar för bättre samverkan mellan individer och grupper. EduVelop erbjuder även handledning för individer och grupper.

Human Dynamics
EduVelop bedriver sedan 1989 utbildningar i Human Dynamics program. Vi erbjuder såväl öppna grundkurser som fördjupad utbildning anpassad för speciella målgrupper.

Psykoterapi
Vi erbjuder individuell- och gruppsykoterapi hos leg. psykoterapeut.

Charlotta Dybeck har drivit företaget sedan 1995. Charlotta är leg. psykoterapeut, och fil.mag med psykologi som huvudämne och ämneslärare. Hon är även senior facilitator inom Human Dynamics och utbildad Mindfulnessinstruktör. Charlotta har lång erfarenhet av att arbeta med grupper inom såväl näringsliv som offentlig verksamhet (skola, förskola och sjukvård). Främst arbetar hon med individ-, team- och ledarskapsutveckling, samt med psykoterapi.

Tidigare har Charlotta arbetat som internkonsult inom Svenska Lantmännen, som forskningsassistent vid Stockholms Universitet, inom psykiatrin, samt i skola och förskola.

Samarbeten
EduVelop samarbetar med ett flertal erfarna konsulter.
Kairos psykoterapi och konsultation
Jenny Sjöström Svebeck
Christina Lloyd.se

Medlem av Riksföreningen Psykoterapicentrum (RPC)
Svenska Föreningen för Gruppsykoterapi & Grupputveckling (SFGG)

Charlotta Dybeck